Maestro, plafonds en wanden om naar op te kijken!Maestro, plafonds en wanden om naar op te kijken!
Op zoek naar een snel en gemakkelijk te plaatsen onderhoudsvriendelijke plafond en wandbekleding? Klassiek, eigentijds, stijlvol of trendy? Maestro heeft het voor u in huis! In een handomdraai geplaatst, helemaal op maat en in de stijl van uw interieur. Nieuwbouw of renovatie? Het maakt helemaal niets uit!
Steeds even mooi, functioneel en kwalitatief... helemaal Maestro dus!

MAESTRO DELUX: TECHNISCHE FICHE
De plafond & wandpanelen van Maestro uit de serie Delux zijn het resultaat van een uiterst nauwkeurig productieproces en worden steeds aan de strengste controles onderworpen.

Delux blinkt uit door zijn nieuwe en moderne kleuren en creëert meteen een trendy sfeer in elke kamer. Het ‘gelakt’ effect straalt pure klasse uit. Een topper in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur! Voor wie houdt van barok is er nu ook een wit floraal motief verkrijgbaar.

- Geschikt voor alle ruimtes, behalve de badkamer, daarvoor willen wij u Maestro Novo, Solid en Waterwall aanraden!
- Reinigbaar met vochtige doek.
- Alle producten zijn voorzien van een vierzijdige tand- en groefverbinding.
- De panelen kunnen blind genageld, geniet of met clips geplaatst worden.
- Op het volledige Maëstro-assortiment kunnen spots ingebouwd worden.


Opbouw: Drager: MDF V20 E1 Dikte: 10mm Backing: -- Decoren: 6
Afmetingen: Breedte: 190mm Lengte: 1200mm

Verpakking:

Panelen per pak: 6 m2/bruto per pak: 1,368 m2/netto per pak: 1,25

Plafondlijsten en plinten: Plafondlijst Maëstro Kniklijst  
Plafondlijst
22x35x2700
Kniklijst
4x50x2700
 
 
Een mooie wand en plafond verdient een stijlvolle afwerking. Maëstro biedt voor ieder decor de geschikte afwerkingslijsten met een perfecte decorgelijkheid.
Deze verschillende lijsten zijn gemakkelijk te plaatsen en zorgen voor een 100% bevredigend resultaat.

Tips voor plaatsing:

  • Het is belangrijk, voor het plaatsen, de Maëstro plafondpanelen twee à drie dagen te laten acclimatiseren. Daarvoor plaatst u best de pakken op een vlakke ondergrond en snijdt u de verpakking open. (bij temperatuur van ± 20° C)
  • Vooraleer de plafondpanelen te plaatsen, moeten de ruimtes droog zijn.
  • De plafondpanelen mogen niet rechtstreeks in contact met water gebracht worden.
  • Dit product is niet geschikt voor vochtige ruimtes.
Maestro Plaatingsmogelijkheden

Gebruiksaanwijzing:

  • De Maëstro plafondpanelen worden best geplaatst op een lattenrooster met maximaal 25 cm tussenruimte.
  • Met clips, nietjes of nagels worden de plafondpanelen aan de latten gehecht.
  • Tussen de muur en het plafond moet er een ruimte van minimum 1,5 à 2 cm opengelaten worden.
  • Voor de afwerking kunt u bijhorende Maëstro afwerkingslijsten aanbrengen.

FSC Label - Mixed sources

Natuurlijk:

Voor het volledige Maëstro-gamma maken wij uitsluitend gebruik van FSC-gecertificeerd MDF.
Het FSC-label heeft als voornaamste doel het bosbeheer wereldwijd te verbeteren. Dit label wordt pas toegekend na een grondige doorlichting door een onafhankelijk auditbureau en een perfecte traceability van het FSC-gecertificeerd MDF gedurende het volledige productieproces. Dit label is vrijwillig en beklemtoont nogmaals het engagement van Maëstro voor een leefbare en duurzame natuur.


Belgisch kwaliteitsproduct

Kwaliteit van eigen bodem:

Maëstro is een puur Belgisch kwaliteitsproduct. De panelen zijn gemaakt met de meest geavanceerde productieprocessen en worden streng gecontroleerd op hun duurzaamheid.


Garantielabel

Garantie:

Depro Profiles, fabrikant van de Maestro-collectie type Delux, geeft als eerste, afhankelijk van de productlijn 10 of 15 jaar garantie!

De garantieduur begint bij de factuurdatum van de panelen. Enkel de geadresseerde van de factuur kan aanspraak maken op de garantie. Het kunnen voorleggen van een geldige factuur is bijgevolg een dwingende voorwaarde om aanspraak te kunnen maken op een garantietussenkomst.

De productgarantie heeft enkel betrekking op verborgen en erkende gebreken in materialen of fabricage; fouten in de decorzijde kleiner dan 1cm2 per paneel komen niet in aanmerking. Gebreken kunnen enkel aanvaard worden indien de plaatsing en het onderhoud conform de Maestro voorschriften gebeurd zijn. Deze voorschriften zijn te vinden op de inlegfolder van de producten en de website van Maestro. De plaatsing en het onderhoud moeten gebeuren met Maestro accessoires en onderhoudsproducten.

Panelen met zichtbare gebreken mogen in geen geval geplaatst worden; worden ze toch geplaatst, dan vervalt elke tussenkomst van de garantie. Panelen met zichtbare gebreken moeten binnen de 14 dagen na aankoop aan de verdeler terugbezorgd worden waarna ze zullen vervangen worden.

Gebreken die niet te wijten zijn aan de fabrikant, zoals krassen, impactschade, vochtschade, gevolgschade, beschadigingen door verkeerd gebruik of onderhoud, vallen niet onder de garantie. Gebreken die in aanmerking komen voor dekking door onze garantie moeten binnen de 14 dagen na het vaststellen schriftelijk gemeld worden bij de Maestro verdeler, met een duidelijke kopie van de aankoopfactuur.

Indien de claim gedekt wordt door de garantie dan zal Depro Profiles, naar vrije keuze, het gebrek ofwel kosteloos herstellen, ofwel zullen de panelen vervangen worden, binnen de mogelijkheden van het op dat moment bestaande gamma van producten. Elke andere schadevergoeding of secundaire schade is uitgesloten. De garantie is degressief, dwz dat afhankelijk van het type garantie de waarde van de tussenkomst ieder jaar met 1/3, 1/5, 1/8 of 1/10 vermindert.


Terug naar Delux
De beste prijzen vindt u bij ons: Parket-plafond.be!DE GROOTSTE ASSORTIMENT MERKPRODUCTEN AAN DE BESTE PRIJZEN VAN DE BENELUX!

Berryfloor laminaat - Laminaatparket - Laminaatvloer - Semimassief parket Berrywood - Massief eiken parket - Plafond en Wandbekleding Kliklaminaat - Parket - Maestro plafond panelen - Maestro wandpanelen - Kunstparket - Berry-Floor - Laminated flooring - Clicklaminaat Kronotex Vloeren - Europeloc laminaat - Muurpanelen - Plafondlatten - Jewe plafond en wandbekleding - Onderhoudsproducten Terrasplanken - Zwembadafwerking

Groot aantal merken en decors uit voorraad leverbaar! Kies nu voor Parket-Plafond.be en kom langs in onze winkel of bestel voordelig via deze website! Immers, niet alleen schoonheid maar ook duurzaamheid is van het hoogste belang bij de zoektocht naar uw droom vloer-, plafond- of wandbekleding! Parket-Plafond.be is een devisie van Woodpack NV.